Minden nőnek természetes belső vágya, hogy még szebb, vonzóbb legyen, és főként, hogy az idő múlása a legkevesebb nyomot hagyja a külsején. Az ápolt külső, a jó megjelenés magabiztosságot ad, növeli a vonzalmat, hozzájárul mindennapi sikereinkhez. A mai nő számára számtalan lehetőség kínálkozik erre, éppen ezért nagyon nehéz a kozmetikai eljárások és készítmények útvesztőjében megtalálni a számára legoptimálisabb, bőrápolási módszert. Kozmetikai szolgáltatásaink széles palettájával és a legkorszerűbb technikai vívmányokkal igyekszünk szolgálni szépségüket megőrizni vágyó vendégeinket. Annak érdekében, hogy valamennyi vendégünk igényét a lehető leghatékonyabban tudjuk kielégíteni, többféle kozmetikai beavatkozást alkalmazunk. Kozmetikánkban három nagy tapasztalattal rendelkező szakember tudásbázisával várjuk megújulni vágyó hölgy és úr vendégeinket.

 

Mi is a kozmetika célja, feladata, egyáltalán miben segíthet?

A kozmetika hatásköre a bőr szépítése, bizonyos szépséghibák kezelése, vagy a szépség hangsúlyozása. Elsősorban preventív módszer, a bőr jó állapotának megőrzése szempontjából, amelyet az életkor előrehaladtával ajánlott rendszeresen, szakemberrel végeztetni.

A szépséghibák, amelyeken a kozmetikus segíteni tud, a következőek:

  • pattanásos, aknés, problémás bőr,
  • szőrnövési rendellenességek, arcon, végtagon, illetve bármely testrészen,
  • pigmentációs rendellenességek, különböző pigmentfoltok,
  • napfény okozta károsodások,
  • testkezelések (fogyasztás, cellulit, /narancsbőr/ kezelése,
  • kötőszövet feszesítés, rugalmasítás,
  • testfelület, bőrszépítés (dekoltázs, mell, has).

A kozmetikusaink feladata a szépséghibák kezelésén túl a szépítés is. Ez lehet kendőzés (smink) a nappalitól, az esküvői illetve a báli sminkig. Fontos része a kozmetikának a bőr regenerálása, idősödő hölgyek bőrének kezelése. Szolgáltatásunk palettája ezen a területen is széleskörű.

 

Partnerünk: