PIGMENTFOLTOK KEZELÉSE TŰVEL ÉS TŰ NÉLKÜL
Az őszi, téli kozmetika kiemelt terápiás feladata a nyaralás, napozás következtében kialakult pigmentációs rendellenességek, a barna pigmentfoltok kezelése. A mezoterápia kiemelhető módszer a szépségipar eszköztárában. Jelenleg ez a kezelés a leghatékonyabb a hatóanyagok bőrbe való bejuttatásában. Egyedül ez a módszer képes tökéletesen áttörni a bőr védő, ún. barrier rétegét, lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe jutását, ahol rendkívül gyorsan és látványosan tudják kifejteni hatásukat. A kezelés során bejuttatott hatóanyag orvosi tisztaságú koncentrátum, mindenféle tartósítószer-, illatanyag-, és színezék mentes. 

A mikrodermabrázió (bőrcsiszoló) ma már egyike a leghatékonyabb bőrfiatalítási eljárásoknak. Lényege, hogy a felső hámréteg célzott eltávolításával új, fiatal hámréteg képződésére késztetjük a bőrt. Az elöregedett, eltávolított sejtek helyébe újonnan, nagy számban képződött egészséges hámsejtek lépnek, ezáltal a bőr megfiatalodik, szebbé válik. A mikrodermabráziós eljárásnak két főbb típusa ismert: a gyémántfejes és a mikrokristályos eljárás. A kettő nem összekeverendő és igen lényeges különbség van köztük:
A gyémántfejes csiszolás esetében a kezelőfej végén lévő csiszolóanyagot dörzsöljük be a kezelt felületbe kézi erővel, majd a leradírozott felső réteget vákuum segítségével távolítjuk el a bőrfelületről. Ezzel az eljárással dolgozva nagyjából 12-15 kezelés szükséges a kívánt hatás eléréséhez.

Hidroabrázió egy ultrahangos peelingező kezelés, melynek során a szétporlasztott víz és a nagysebességgel felületről leváló vízcseppek eltávolítják az epidermisz felső rétegét.  A  peelingezés  (ejtsd pílingezés), azaz hámlasztás során eltávolítjuk az elhalt hámsejtek egy részét a bőr felszínéről, serkentjük a kötőszövet vérkeringését és kisimítjuk a bőrt lehetővé téve, hogy a hatóanyagok eljuthassanak a bőr mélyebb rétegeibe.

Hatóanyag bevitel...

Ránctalanítás-bőrfiatalítás...

 

Partnerünk: