A kavitáció egy zsírbomlasztó ultrahangos kezelés, melynek során egy fizikai jelenség megy végbe, ami akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból hirtelen gáz fázisba megy át. Ha Ön már több módszert kipróbált, mégis sikertelenül küzdött a zavaró, lokalizálódott  zsírpárnákkal, akkor nálunk most megtalálta az egyik leghatékonyabb megoldást, melynek segítségével megszabadulhatunk a nem kívánt zsírrétegtől, a narancsbőrtől, de alkalmazható ez a módszer még a nyirokkeringés javítására és az ödémák csökkentésére is. Sokaknak jelent problémát az egyes területeken felhalmozódó zsírtömeg, melyet nehezen tudnak mérsékelni vagy eltávolítani testükről. Az étkezés során bevitt táplálék minősége és mennyisége a mai modern ember mozgáskultúrájával nincs összhangban, ami azt jelenti, hogy sokan végzünk olyan tevékenységet munkánk során, mely nem

feltétlenül jár együtt a mozgással. Azonban sokan tesznek az egészségesebb életvitelért azzal, hogy különböző sportokat próbálnak ki, akár még a rendszerességet is sikerül elérni, mégis megmaradnak azok a zsírpárnák, amelyeket nem szívesen viselünk, és az öltözködéssel próbálunk jól álcázni.Nőknél különösen gyakori a gyermekáldást követően a kigömbölyödött has-csípő, megereszkedett fenék, belső combok és a petyhüdt felkar. Ezeken a helyeken diétával nagyon nehéz elérni a kívánt változást. Azonban mindannyian szeretnénk nyáron feszengés nélkül, magabiztosan indulni a strandra és felhúzni a bikinit / fürdőnadrágot. Erre a problémára kínálunk megoldást az úgynevezett ultrahangos kavitációs kezeléssel, melynek segítségével megszabadulhat a nem kívánt, makacs zsírrétegtől, a narancsbőrtől, de alkalmazható ez a módszer a nyirokkeringés javítására és az ödémák csökkentésére is. Sokaknak jelent problémát az egyes területeken felhalmozódó zsírtömeg, melyet idő hiányában nem tudunk mérsékelni, vagy eltávolítani testünkről. Az étkezés során bevitt táplálék mennyisége a mai modern ember mozgáskultúrájával nincs összhangban, ami azt jelenti, hogy sokan végzünk olyan tevékenységet munkánk során, mely nem feltétlenül jár együtt a mozgással. Azonban sokan tesznek az egészségesebb életvitelért azzal, hogy különböző sportokat próbálnak ki, akár még a rendszerességet is sikerül elérni, mégis megmaradnak azok a zsírpárnák, amelyeket nem szívesen viselünk, és az öltözködéssel próbálunk jól álcázni.

Nőknél különlegesen gyakori a gyermekáldást követően a kigömbölyödött has-csípő-fenék, és a megereszkedett felkar. Ezeken a helyeken nagyon nehéz elérni bármilyenfajta változást, hiszen a „zsírégetés” időigényes. Azonban mindannyian szeretnénk nyáron nyugodtabb lélekkel indulni a strandra és felhúzni a bikinit / fürdőnadrágot. Erre a megoldás, az úgynevezett ultrahangos kavitációs kezelés, melynek segítségével megszabadulhatunk a nem kívánt zsírrétegtől, a narancsbőrtől, de alkalmazható ez a módszer a nyirokkeringés javítására és az ödémák csökkentésére is.

Mi is ez az eljárás?

A kavitáció zsírbomlasztó ultrahangos kezelés során egy fizikai jelenség megy végbe, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból hirtelen gáz fázisba megy át. Az ultrahang egy olyan mechanikai rezgés, mely az emberi fül számára már nem érzékelhető tartományba esik. Az ultrahangot ötven éve használják a gyógyászatban terápiás célokra. Az ultrahangos készülék az elektromos frekvenciát mechanikus rezgésekké alakítja át. Amikor a fejet ráhelyezzük a kezelendő felületre, akkor a szövetek részecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. A hő és a mikromasszázs hatása javítja a sejtek anyagcseréjét, és anyagfelvevő képességét, valamint a nyirokáramlást is. Az ultrahangos zsírbontás alkalmával a készülékfej mozgatásával és annak a felmelegedésével felgyorsul a nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere. A salakanyag kimosó hatás folytán az ultrahang a cellulit eltüntetésének és a fogyasztásnak a leghatásosabb módszere. Mivel az erek kitágulnak, és a sejtmembránok is áteresztőbbé válnak, könnyebben jutnak el az alkalmazott természetes növényi anyagok a sejtekbe, így nagyobb hatékonysággal lehet őket használni. Ezen kívül az ultrahang hatására a zsírszöveti sejtburok szétpattan, a zsír elfolyik, az üres sejtburok pedig hatásosabban megtámasztja a laza kötőszövetet. 

A kezelés menete

Egy adott testrészen kb. 20-40 perc a kezelés időtartama. A teljes testen egy alkalommal nem végezhető több, mint 3 kezelés. A kúra során a kezeléseket mintegy 8-12 alkalommal kell megismételni a kívánt hatás eléréséig. A kezeléseket hetenként végezzük.

A kezelés várható eredménye

A kezelés 4-6 hét alatt lezajlik, ilyenkor a kezelt terület láthatóan megkisebbedik, a bőr feszesebbé válik, elsimul, már az első pár alkalom után látható a hatás. A narancsbőr felszíne nagymértékben kiegyenesedik, eltűnnek a durva egyenetlenségek.

Ellenjavallatok  

Keringési zavarok, helytelen májműködés, helytelen veseműködés, kóros túlsúly, cukorbetegség (diabetes), belső és középfül panaszok, fém a testben a kezelni kívánt terület közelében, protézis, vagy pacemaker, láz, vagy a kezelni kívánt területen lévő gyulladás, bőrbetegségek, terhesség, szoptatás, továbbá mastectómiás betegeknél a kar hátsó részének kezelése tilos. Ezen kívül az ultrahangos zsírbontás nem alkalmazható érrendszerbeli megbetegedéseknél, reumás vagy daganatos betegségben szenvedő pácienseknél sem.

A kezelés után  

A kezelést követő 2 hónapban ne használjon vegyi anyagot tartalmazó kozmetikumokat, helyette használjon inkább gyógyhatású készítményeket pl. aloeverát. A kezelést követő napokban ne fogyasszon fűszeres vagy tengeri ételeket, helyette zöldségek, gyümölcsök fogyasztása ajánlott. A kezelést követő 3-7 napban bőrét lehetőleg hideg vízzel tisztítsa, kerülje a magas hőmérsékletet és a magas páratartalmat. Fogyasszon az átlagosnál több vizet. Amennyiben bármilyen szokatlan tapasztalata lenne a kezelést követően , kérje a kezelést végző személy segítségét. Semmiképpen se próbálja meg egyedül megoldani a problémát!

 

 

Partnerünk: