A köpölyözés 3000 éve alkalmazott ősi méregtelenítő eljárás, amely elvezeti a felhalmozódott salakanyagot, serkenti a vérképzőrendszert, helyreállítja az egyensúlyt a szervezetben. Ezen eljárást fejlesztve, modernizálva alkalmazzuk a digitális vákuum-terápiás technológiát. A kezelés a cellulit csökkentésére, a makacs zsírpárnák eltűntetésére, a kötőszövet keringésének helyreállítására igazán kiváló eljárás. A "zsírgyalu" egy olyan görgő-szívófejes masszázstechnika, amely a kötőszövet újjászületését segíti elő. Ez egy igazán hatásos kezelési módszer, amely egyesíti magában a vákuum masszázs és a "görgő stimulációs" kezelési technikák előnyeit.

Mit tudhatunk a vákuumterápiás masszázskezelésről?

A vákuumhatás és annak időbeli változása során létrejövő pulzálás és masszírozás hatására a teljes nyirokkeringés, és a vérkeringés egyaránt javul. Ez rendkívül előnyös élettani hatásokat gyakorol a sejtek és szövetek megjavult anyagcsere folyamatain keresztül, mely nagymértékben hozzájárul a felhalmozódott zsírok gyorsabb lebontásához és az egészséges kötőszövet eléréséhez a szervezetben. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és nyirokerek között erősen salaktalanító, méregtelenítő és ödéma csökkentő hatású. A készülék speciális, szabadalmazott kiegészítőinek és személyre szabható széleskörű beállításainak, valamint terapeutáink professzionális masszázstechnikájának köszönhetően Ön fájdalommentesen és gyorsan megszabadulhat a kötőszövetében és lágyszövetében felhalmozódott méreganyagok jelentős részétől.

 

Íme mindaz, amit ez a készülék tud!

Szépség és testápolás:

  • cellulit csökkentő és feszesítő kezelések,
  • nyirokmasszázs és méregtelenítő kezelések,
  • zsírleépítő és karcsúsító kezelések,
  • arckezelések

Orvosi és terápiás alkalmazások:

  • reumatológiai kezelések
  • traumatológiai kezelések
  • sport és wellness kezelések
  • reflex terápiás kezelések

 

Fontos kérdések, melyekre érdemes tudni a választ!

Mik azok a méreganyagok?

A méreganyagok olyan melléktermékek a szervezetben, amelyek a lágyszövetben halmozódnak fel, és tárolódnak. A felhalmozódásuk főként az életkor, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, a testmozgás hiányának következménye. A toxikus anyagok nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, mely a kötőszövet és a bőr petyhüdt, megereszkedett állapotát eredményezik. Ez a folyamat végső soron a jól ismert cellulit kialakulásához vezet. A vákuumterápiás masszázskezelés során a kapillárisok átjárhatósága fokozódik, az oxigénnel telitett friss vér a kezelési helyre áramlik, majd az elhasznált salakanyag tartalmú testnedvek a vénák és nyirokerek segítségével a szervezet kiválasztó rendszerein keresztül távoznak.

A vákuumterápiás kezelés segít a cellulit megszűntetésében is?

Manapság a cellulit egy jól ismert szó, amit méreganyaggal telt zsíros lerakódásokként definiálhatunk. Mivel a cellulit egy olyan rendellenes állapot, amely a bőrt szilárdan tartó kötőszövet struktúrák lassú tönkremenetelét okozza, ezért a létrejött cellulitnak normál étrend és hagyományos testmozgások segítségével történő megszűntetése rendszerint nem lehetséges. A vákuumterápiás masszázskezelés garantáltan segít a rendellenes állapot megállításában és visszafordításában, a kiváltó ok, vagyis a túlzott méreganyag felhalmozódások kiküszöbölésével, valamint a kötőszövet áteresztőképességének javításával. A testben a cellulit fokozatosan, hosszú idő alatt alakul ki, így nem is tűnhet el 1-2 kezelés hatására, még annak ellenére sem, hogy a kezeléseink rendkívül látványos eredményeket mutatnak. A cellulit mértékétől függően testre szabott kezeléssorozat vezet megfelelő eredményre.

Hogyan zajlik a kezelés?

Első lépésként a nyirokcsomók vákuummal történő stimulációját végezzük el, amelynek köszönhetően serkentjük a csatornák megnyitását, fokozzuk áteresztő képességüket. Szakemberünk ezután kb. 40-45 percen keresztül masszírozza az Ön testét a készülékkel több kezelőfej alkalmazásával. Megemeli a petyhüdt popsi feleket, behúzza a derekat, karjait visszafeszesítve – testszobrászként-  ideális alakra formálja kontúrjait, sőt, akár még az Ön fájós hátát, derekát, vállait is professzionálisan kezeli. Miután felöltözött, szakemberünk megbeszéli Önnel a kezelés utáni teendőket. A teljes testkezelés körülbelül egy órát vesz igénybe.

Mennyit lehet fogyni a vákuumterápiás kezelés hatására?

A vákuumterápiás masszázskezeléseket elsősorban a testméretek csökkentésére, a kötőszövet keringésének helyreállítására és nem a súly csökkentésére tervezték. Az átlagember mérete általában egy-két ruhaméretet csökken az első kezeléssorozatot követően, a vendég adottságaitól függően. Az elért eredmények a kezelések utáni napokban fokozódnak. Az urak által is kedvelt masszázs, jelentős mértékben csökkenti a has méreteket is.

Tartós lesz a méretcsökkenés?

Tapasztalataink szerint a méretcsökkenés addig marad meg, amíg Ön nem szed fel extra súlyt. Hosszantartó eredmények megőrzése érdekében időnként egy-egy fenntartó kezelés ajánlott.  

Mit tesz ez a masszázs a bőrével?

Ez a masszázs kitisztítja, és intenzíven méregteleníti a bőrt. Vendégeink elmondása szerint bőrüket nagyon puhának, simának és feszesebbnek érzik a masszázst követően.

Ez a masszázs segít halványítani a nyúlási csíkokat?

Igen! A bőr megfeszülésének eredményeképpen elhalványodnak, és kevésbé észrevehetőek lesznek a terhességi csíkok és műtéti hegek.

Végezhető-e a kezelés visszeres lábon?

Az akut gyulladásban lévő fájdalmas visszereket nem kezeljük, azonban minden egyéb esetben hasznos a kezelés a végtag keringése szempontjából.

Hány kezelésre lesz szükségem?

Ez attól függ, hogy mik az Ön céljai. Mennyire laza a bőre, milyen gyorsan gyűlnek újra össze a méreganyagok, milyen fokozatú a cellulitja, és hogy csak méretet akar-e csökkenteni, vagy teljes méregtelenítést szeretne fogyással. A vákuumterápiás kezelés rendkívül hatékony. 12-15 masszázskezelésből álló kúra általában optimális hatást fejt ki, heti 2-3 naponta ismételve. Az Ön elvárásainak és egyéni adottságainak függvényében szakemberünk segít a megfelelő kezelési terv kialakításában, valamint ellátja Önt a kezelés utáni tanácsokkal, étkezésre és folyadékfogyasztásra vonatkozó tudnivalókkal.

 

 

Partnerünk: