HARMÓNIA SZÉPSÉGSZALON a megálmodott külsőért!

 

Munkám középpontjában az ember áll, az egyszeri és megismételhetetlen egyéniség, aki megjelenésével is szeretné kifejezni egyedülálló szépségét. Az ápolt, vonzó külső mindannyiunk számára magabiztosságot nyújt, s hozzájárul mindennapi sikereinkhez. A szépség több mint velünk született adottság, a sugárzó megjelenés pedig valóban belülről fakad.  Az tud igazán vonzó lenni, aki tisztában van önmagával, s a jól megélt nőiessége által ragyog, mert reális önismerettel rendelkezik, s egyedi szépsége mellett tisztában van saját tökéletlenségével, hiányosságaival, amelyet igényes alapokon egy kis lazasággal fel is tud vállalni. A valódi szépség olyan atmoszféra, amely felhőként körülveszi a nőt, ez teszi egyénivé, ellenállhatatlanná és felejthetetlenné. Küldetésünk, hogy a harmonikus, optimista és pozitív, holisztikus szemléletmód kimunkálásával, a testi-lelki egyensúly vendégeink életformájává váljon. Az egyedi szépség megőrzésére és az egészséges életmódra törekvők számára olyan szolgáltatásokat nyújtunk, amelyekkel hozzájárulunk a reális énképpel rendelkező, önmagát elfogadó, igényes, önmagával és környezetével egyaránt harmóniában élő, sikeres életminőséghez.

 

Mi akkor vagyunk elégedettek, ha vendégeink elégedettek önmagukkal!

Programjainkkal célunk, hogy hozzásegítsük vendégeinket a testi-lelki egyensúly megteremtéséhez és annak megőrzéséhez. Ha ez sikerül, akkor elértük célunkat, ami a mottónk is: 

Harmóniában a világgal és Harmóniában Önmagammal!

Ennek érdekében folyamatosan követjük a trendeket és újítjuk szolgáltatásainkat a legkorszerűbb orvos-mérnöki vívmányokkal. Többéves munka gyümölcseként mára mindkét szalonunkban a szépség- és wellness ipar legkorszerűbb technikai eszköztárával, jól képzett és felkészült szakemberekkel állunk vendégeink szolgálatában. Testesztétikai eljárások köréből Magyarországon egyedülálló módon valamennyi professzionális eljárással rendelkezünk.  Így vendégeink sajátos igényének megfelelően, a leghatékonyabb kezelési protokoll szerinti módszereket tudjuk alkalmazni. Törekvésünk, hogy folyamatosan bővülő, széleskörű profilunkkal, a legújabb trendekkel még inkább szolgálhassuk régi és új vendégkörünk elégedettségét.

 

Exkluzív kezeléseinkkel kimagasló eredményeket és egyedülállóan gazdag élményt nyújtunk!

A legsokoldalúbb gyógy- és testesztétikai innovációkkal elképesztően hatékony kezeléseket végzünk. A szalonjainkba ellátogató hölgyek és urak megtapasztalhatják a holisztikus testkezelési módszerek előnyeit. Megismerhetik a legmodernebb kozmetikai eljárások és az ősi gyógymódok innovatív alkalmazásának jótékony hatásait. Csúcstechnológiáink ötvözik a természet gyógyító erőforrásait, felhasználva a vákuum, a levegőnyomás, az oxigén, a mágnes, a fény, a hő, a gőz, a víz, a rezgés  vagy akár a jég gyógyító erejét, kombinálva hightech  funkciókkal.

 

Látványos eredmények a testkerület csökkenése, a bőrfeszesedés, valamint a bőrfiatalodás területén!

Hihetetlen hatékonysággal karcsúsítunk az ultrahang, a rádiófrekvencia, a lézer, a testvibráció, valamint a digitális vákuumköpölyöző zsírgyalu és az elektrostimuláció együttes erejével. Már az első kezelés során látványos eredményeket biztosítunk a nemkívánatos zsírrétegek eltávolításában a cellulit csökkentésben, az öregedés látható jeleinek eltüntetésében, valamint a terhességet követő bőrproblémák megszüntetésében. Sokoldalú wellness programokat is kínálunk hölgyeknek, uraknak egyaránt, amit akár párban is igénybe vehetnek! Különféle eredetű fájdalmak csökkentésére, a stressz okozta problémák megszüntetésére, méregtelenítésre gyógymasszázs, talpmasszázs, vákuum-, nyirok-, cellulitmasszázs, az igazi ínyenceknek pedig csokoládés, mézes, vagy lávaköves masszázs biztosítja a kikapcsolódást.

 

A szép és ápolt bőr mindenkinek feltűnik. Mi nem csupán ígérjük, hanem meg is valósítjuk bőrének megújítását!

A hagyományos kozmetikai kezeléseken kívül IPL villanófényes szőrtelenítés, pigment foltok és rozaceák eltávolítása, exkluzív mezoterápia, ráncfeltöltés, revitalizálás, luxus antiage kezelések, bőrcsiszolás gazdagítja kezeléseink színes palettáját. Az esztétikai körömápolás és gyógypedikűr mellett a minőségi anyagokkal végzett gél-lakkozással, műkörömépítéssel követjük a legújabb trendeket!UV-mentes azonnali barnítás vagy Coffee Love szolárium biztosítja a természetesen szép bőrszínt. Ha elégedetlen önmagával, ha problémái vannak külsejével, ha változtatni kíván testkontúrján, látogasson el hozzánk, mert világszabadalommal rendelkező eljárásainkban nem fog csalódni! Ha már sok módszert kipróbált, mégis sikertelenül küzd a zsírpárnákkal, akkor tiszteljen meg minket bizalmával! Állapotának felmérését ingyenesen elvégezzük, és ez semmiféle kötelezettséget nem ró Önre! Műtéti beavatkozás nélkül, kockázatmentesen, kellemes kezelések keretében vendégeink megszabadulhatnak a nem kívánatos, makacs zsírpárnáktól, a bőrmegereszkedésektől, striáktól, cellulit problémáktól.

 

További szolgáltatásaink a vendégeink elégedettségének érdekében:

  • Szalonjainkban bármely szolgáltatásunkra ajándékutalvány vásárolható, hogy szerettei is kedvükre szépüljenek.
  • Páratlanul alacsony árakkal és többféle kedvezménnyel várjuk szépülni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket!
  • Bérlet vásárlása esetén árainkból további kedvezményt tudunk nyújtani.

 

Végezetül hogyan találkozik az exkluzív és professzionális szolgáltatás a kedvező árakkal?

A fenntartó Horizont Alapítványnál közhasznú tevékenységünkkel komoly sikereket értünk el a nonprofit foglalkoztatás és gazdálkodás területén. A titok kulcsa az, hogy bevételeinket nem osztjuk fel, hanem azt a közhasznú feladatainkra fordítjuk, s ezzel támogatjuk a fogyatékkal élők életminőségének jobbá tételét. 

 

Szalóki Éva
Ügyvezető igazgató
Harmónia Szépségszalon – Minden ami szépség és egészség, hölgyeknek-uraknak egyaránt!

 

Partnerünk: