ADRIENNE FELLER HARMONENNE KEZELÉSI PROGRAM

ÉLJE MEG A HARMÓNIÁT ÉS A SZÉPSÉGET!

Különleges, egyénre szabott kezelés, mely fényt ad a bőrnek és erőt a léleknek. A narancsvirág- és szantálkivonat segíti a sejtek megújulását és serkenti a bőr természetes, egészséges működését. Minden bőr számára ajánlott

ADRIENNE FELLER VITALENNE KEZELÉSI PROGRAM

 

ÉLETET A BŐRNEK!

Érett bőr kezelésére.

A VITALENNE kényeztető kezelés hatására a vendég teste és lelke mélyen ellazul, miközben bőre és egész szervezete energiával töltődik fel. Minden bőr számára ajánlott.

A balzsamos szuhar- és a fehér mirtuszkivonat stimulálja a sejtek regenerálódását és serkenti a kollagén termelését. A hatóanyagban gazdag fitoesszenciák és az ásványi anyagban dús virágvizes agyagmaszk védelmezően és táplálóan hatnak a bőrre. Az eredmény: friss, ragyogó és üde arcbőr.

Modern arcfiatalítás műtéti beavatkozás nélkül!


HIFU egy olyan innovatív arcfiatalító technológia amely termikus koaguláció segítségével emeli és feszesíti a megereszkedett arcbőrt. A fókuszált ultrahang kezelés (HIFU) az egyik leghatékonyabb műtét nélküli arcfiatalító eljárás. Ez a technika nyugdíjazza a "thermage" és rádiófrekvenciás kezeléseket és új irányvonalat mutat a szépségiparnak. Megbízható, precíz bőrfeszesítést biztosít mélyen a bőrbe hatolva és a bőr felszínén is jótékony hatást fejt ki. Kiváló a szemöldök, nyak és toka emelésére, az arcbőr feszesítésére. A kezelések után sokkal feszesebb és simább lesz a bőre, a ráncok csökkenését fogja látni. 

A tartós műszempilla nagyszerű találmány. Reggel ha belenézel a tükörbe, nem egy gyűrött rém tekint vissza rád, és akár egy gramm sminket sem kell magadra tenned ahhoz, hogy egész nap sminkelt hatású legyen az arcod. Az épített szempillasorod lehet erős hatású, de akár annyira természetes is, hogy senkinek sem fog feltűnni, ha műszempilláid vannak, legfeljebb csak az, hogy valahogy szebb lettél. Ma már rengeteg helyen építtethetsz 3, 4, sőt újabban 5 és 6 dimenziós műszempillát is, ahhoz azonban, hogy valóban színvonalas szolgáltatást kapj, és örömöd legyen a pillasorodban, fontos tisztában lenned néhány fogalommal és tudnivalóval. 

Minden nőnek természetes belső vágya, hogy még szebb, vonzóbb legyen, és főként, hogy az idő múlása a legkevesebb nyomot hagyja a külsején. Az ápolt külső, a jó megjelenés magabiztosságot ad, növeli a vonzalmat, hozzájárul mindennapi sikereinkhez. A mai nő számára számtalan lehetőség kínálkozik erre, éppen ezért nagyon nehéz a kozmetikai eljárások és készítmények útvesztőjében megtalálni a számára legoptimálisabb, bőrápolási módszert. Kozmetikai szolgáltatásaink széles palettájával és a legkorszerűbb technikai vívmányokkal igyekszünk szolgálni szépségüket megőrizni vágyó vendégeinket. Annak érdekében, hogy valamennyi vendégünk igényét a lehető leghatékonyabban tudjuk kielégíteni, többféle kozmetikai beavatkozást alkalmazunk. Kozmetikánkban három nagy tapasztalattal rendelkező szakember tudásbázisával várjuk megújulni vágyó hölgy és úr vendégeinket.

 

Partnerünk: