4 kezelés egyben! Az alakformálás eddigi vívmányai, egy integrált kezelési protokollban. Ultrahangos kavitáció + rádiofrekvencia + lézer + vákum energiák együttes erejével szépülhet. Forradalmian hatékony eljárások a megálmodott külsőért! Újgenerációs eljárás, kimagasló eredmények a testkerület csökkentés, zsírbontás területén! Ha már minden módszert kipróbált, és eddig sikertelenül küzdött a makacs zsírpárnákkal, akkor nálunk megtalálta a valódi megoldást! Mindannyiunk örömére, a készülékkel nyújtott kezelések hatására a kezelt testkerület több konfekciómérettel csökken. Kellemes kezelések keretében Ön visszanyerheti vágyott alakját. Vendégeink egyedi kívánságára kizárólag a problémás testrész méreteit csökkentjük.

 

Mivel érjük el mindezt?

Kavitáció + Monopolar RF
Tripolar RF
Vákuum + Bipolar RF + 650nm Lézer

A Prototype X5 alakformáló rendszer egyesíti a három technológia kombinációját, együttesen csökkenti a cellulitot, és a test kerületét, feszesíti a bőrt, intenzív kollagén termelődést indít be, olvasztja a felhalmozódott zsírréteget. Mellékhatások nélkül, költségkímélő módon fogyaszt - gyorsan- sokat - csak a zsírból! A csúcs technológia ötvözi a különleges hatékonyságot a maximális kényelemmel.

Testrésztől függően 60-100 percig tartó kellemes kezelés keretében tudjuk elérni a kívánatos hatást. A készülék által nyújtott eredményekre méltán lehetünk büszkék mindazon vendégeinkkel közösen, akik a kezeléseket követően ma már boldogan viselik ismét a korábban kihízott kedvenc ruhadarabjaikat, és mindazokkal, akik visszanyerték vágyott alakjukat.

A kezelés a következő három komponensből épül fel:

1. Kavitáció + Monopolar RF : 20-28 KHz közötti ultrahang hullámok speciálisan képesek a kavitációs jelenség okozására. A fókuszált nagy energiahullámok mikroméretű buborékokat keltenek a zsírsejtekben és a cellulit intersticiális folyadékban. Mivel a folyadék több fázison megy át, a zsírsejtek növekednek és csökkennek, végül felrobbannak, kibocsájtva a vizet és a zsírt. A kavitációs hullámok pulzálnak, tehát a bőr és a környező szövetek védve vannak, a hatás a zsírra magasan szelektív. Továbbá a kavitáció nem teljes mértékben invazív, mert a kezelőfejet finoman mozgatjuk a bőrrel kontaktust tartva. A kavitációs hullámok pulzálnak, tehát a bőr és a környező szövetek védve vannak, a hatás a zsírra magasan szelektív. Továbbá a kavitáció nem teljes mértékben invazív, mert a kezelőfejet finoman mozgatjuk a bőrrel kontaktust tartva.

2. Tripolar RF : A kezelés hatására a szövetek sejtszinten nagyon gyorsan 40-42°C-ra felmelegednek. Ez a hőmérséklet ideális a szövetek rugalmas rostjainak gyors összehúzására, és a zsírsejtek felolvasztására. A kezelés alatt mindvégig fenntartjuk a sejtek 40-42°C-os hőmérsékletét. A felolvasztott zsír a sejtközötti állományba kerül, ahonnan csakis sok folyadék elfogyasztásával végleg kiürül  a szervezetből a nyirokrendszeren keresztül.

3. Vákuum + Bipolar RF + 650nm Lézer: A vákuumhatás és a lézertechnika egyidőben történő alkalmazása során létrejövő pulzálás és masszírozás hatására a teljes nyirokkeringés, és a vérkeringés egyaránt javul. Ez rendkívül előnyös élettani hatásokat gyakorol a sejtek és szövetek megjavult anyagcsere folyamatain keresztül, mely nagymértékben hozzájárul a felhalmozódott zsírok gyorsabb lebontásához és az egészséges kötőszövet eléréséhez a szervezetben. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és nyirokerek között erősen salaktalanító, méregtelenítő hatású. Ennek köszönhetően nagy energiával cellulit csökkentő és bőrfeszesítő hatású, összehúzza a kitágult pórusokat. A meglévő kollagén rostok összehúzódásához vezet, amely azonnali látható eredményt nyújt. A készülék speciális, szabadalmazott kiegészítőinek és személyre szabható széleskörű beállításainak, valamint terapeutáink professzionális masszázstechnikájának köszönhetően Ön fájdalommentesen és gyorsan megszabadulhat a kötőszövetében és lágyszövetében felhalmozódott méreganyagok jelentős részétől, a nemkívánatos, makacs zsírpárnáktól a terhességet követő bőrmegereszkedésektől. 

Ez az egyedülálló technológia kombináció közvetlen zsírredukciós eredménye (2 - 6 cm méretcsökkenés kezelésenként), felül reprezentál valamennyi fogyókúrás módszert, s  biztosítja, hogy a Prototype X5 magasan kitűnjön az alakformáló eljárások közül!

 

 

Partnerünk: