Nagy teljesítményű tripoláris RF a hatékony alakformálásért! A Prototype Tripolar RF az egyik leghatékonyabb fegyver a makacs narancsbőr és a nem kívánatos, lerakódott zsírpárnák, valamint az öregedés látható tünetei ellen. Segítségével kimagasló eredményeket érhetünk el a bőrfiatalítás valamint a bőrfeszesítés területén. Már az első kezelésnél meggyőző eredményt láthatunk! A forradalmian hatékony készülék jóvoltából a bőr és a bőr alatti szövetek regenerációját segítjük. A tripoláris kezelés során az RF energia az egészséges szövet bármilyen minimális károsítása nélkül jut el a bőr legmélyebb rétegeibe, energiája felmelegíti a bőr mélyebb szöveti régióiban lerakódott zsírsejteket is, fokozza az anyagcserét, ill. segíti a kollagén rostok újratermelődését. Mindezek elősegítik, hogy a narancsbőr mértéke lényegesen sökkenjen és javuljon a test kontúrja.

 

Hatásmechanizmus

A Prototype Tripolar RF technológia szelektív módon egyaránt felmelegíti a mélyen és a felszínen elhelyezkedő zsírsejteket. A cellulit csökkentő rádiófrekvenciás kezelések alapja a bőr alatti sejtek és az azokban raktározott zsírszövetek vezetőképességének különbségén alapul. A rádiófrekvenciás stimuláció hatására, ezen vezetőképesség különbség a zsírszövetek mintegy háromszor gyorsabb melegedését eredményezi, mely a felgyorsult metabolikus folyamatokon keresztül nagyban felgyorsult zsírlebontást tesz lehetővé. Ez a folyamat serkenti az anyagcserét, elfolyósítja a zsírsejteket, melyek bekerülnek a nyirokáramba, majd természetes módon, a nyirokkeringéssel távoznak a szervezetből. Látványos és gyors eredmények, oldódnak a zsírsejtek, zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek elszállítását. A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén-, és elasztin rostok termelődése, s így feszesedik a bőr a kezelt területen. Már az első kezelés után simul, a bőr, javul a keringése, fiatalosabbá válik. 

Minek köszönhetjük bőrfiatalító hatását?

A fibroblast a bőr alatti kötőszöveti mátrix legfontosabb fehérjéjének, a kollagénnek az előállításáért felelős. A rádiófrekvenciás kezelések hatására egyrészt azonnali kontrakció lép fel a kollagén szálakban, másrészt felgyorsul a sejtek anyagcsere folyamata, mely a fibroblastokat is megnövekedett kollagén termelésre serkenti, ezzel hosszútávú, természetes alapú bőrregenerációt eredményezve. Nagyobb zsírtömeggel rendelkező páciensek esetén a Tripolar RF kezelést megelőzően célszerű kavitációs kezelést alkalmazni, melynek során a zsírsejtek gyakorlatilag szétrobbannak. A tripoláris technológia nagyban hozzájárul az ilyen felületek feszesebbé tételéhez is!

A gép két fő funkciója:

Tripolar RF arckezeléshez - Tripolar RF testkezeléshez

Kezelési területek:

  • cellulit (narancsbőr) kezelése,
  • zsírbontás,
  • karcsúsítás,
  • alakformálás,
  • ráncok eltávolítása, bőrfeszesítés, bőrfiatalítás.

Melyek a TRIPOLAR RF technológia előnyei?

Látványos és tartós eredmények, kellemes kezelés keretében.
Gyors és azonnal látható hatás, már az első kezelést követően.
Magas minőségű RF energia minden bőrtípushoz!

A rádiófrekvenciás energia rendkívül koncentráltan fejti ki hatását:

Az energia a szövetekben összpontosul, ahol fájdalom nélkül felmelegíti azokat, így a hőenergia rendkívül jól hat a zsírolvasztási folyamatban.Az elfolyósított zsírtartalom -megfelelő életmód és egészséges minőségű és mennyiségű táplálkozás mellett- nem épül vissza. Nem igényel különösebb előkészületet, nincsenek káros mellékhatások. A kezelés igénybevételét kúraszerűen javasoljuk. 10 alkalomra szóló bérlet vásárlása esetén a 11. kezelést ajándékba nyújtjuk. 

 

Partnerünk: